Skip to main content

Referenties

Werkzaamheden Fam. van de Loo

donderdag 14 april 2022

We wilden een aantal zaken laten aanpassen in ons huis: Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, tegelvloer met vloerverwarming beneden en enkele muren uitbreken.

We waren daarvoor op zoek naar een goede aannemer en via vrienden werd ons Dennis van Hoof geadviseerd. We zijn eerst gaan kijken naar de kwaliteit van het werk dat Dennis daar had gedaan. De mate van afwerking en de hele goede ervaring van onze vrienden gaf ons zoveel vertrouwen dat we besloten hebben ook met Dennis in zee te gaan. Ook zij hadden destijds van een andere tevreden opdrachtgever Dennis geadviseerd gekregen.

We konden goede afspraken maken en kregen een duidelijke overzichtelijke offerte en de planning was dat de verbouwing in 6 weken zou plaatsvinden.

Op 14 februari zijn we gestart en ik kan alleen maar oprecht zeggen dat we ontzettend tevreden zijn over de werkwijze van Dennis van Hoof. Hij heeft een strakke planning die hij altijd precies is nagekomen, de afwerking is, zonder uitzondering, tot in de perfectie geregeld en we zijn zelf best wel kritisch.

Dennis dacht steeds met ons mee over diverse oplossingen, was altijd bereikbaar voor vragen en rekent voor eventueel meerwerk steeds een hele redelijke prijs. Wat ons betreft, was dit het ideale contact tussen opdrachtgever en aannemer.

Nu, inderdaad 6 weken later, lopen we te genieten van het geleverde werk.

Wij bevelen Dennis aan iedereen aan !

Maarten en Violaine van der Loo

Werkzaamheden Fam. Graat

dindag 27 oktober 2020

Voor het realiseren van onze uitbouw zijn we op zoek gegaan naar een aannemer die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet: iemand die afspraken nakomt. Via-via werd me geadviseerd om eens contact op te nemen met Dennis van Hoof. Na een gesprek over het te verrichten werk, volgende al snel een offerte en kon het werk beginnen. Tijdens de bouwwerkzaamheden bleek al snel: afspraak is afspraak. Zo werd er duidelijk aangegeven wat de planning was en wisten we deze vrijwel gedurende het gehele project aan te houden. De grootste verrassing was nog wel de snelheid waarmee onze aanbouw tot stand kwam. Dit kwam mede doordat Dennis zelf in staat is om veel randzaken op te pakken, waardoor we minder afhankelijk bleken van derden. Nadat de ruwe aanbouw stond kwam het op detail neer en werd nauwkeurigheid gevraagd, bijvoorbeeld om de originele structuur zo goed mogelijk aan te laten sluiten op het nieuwe werk. Hieruit bleek ook het inzicht en vakmanschap van Dennis en zijn werklieden: het resultaat is kortom geweldig.

Mochten we nog eens wat grote klussen hebben, dan is er geen twijfel over wie we als eerste gaan bellen.

Werkzaamheden Daniel Giorgi

maandag 18 september 20200

We were looking for an experience company that could understand our needs giving the full confidence leaving our house keys.
Our trust has been repaid in the best possible way with a job performed at the highest levels for punctuality, precision, quality and cleanliness.
Van Hoof Bouw is the company that you can rely for quality and reliability receiving the best support and suggestions to find the best solution that suits your needs.
Our experience was extremely positive and we would highly recommend Van Hoof Bouwa

Aanbouw Fam. Morssink

maandag 29 september 2014

Via voetbal van onze zoon in gesprek geraakt met Dennis van Hoof over de aanbouw die wij graag wilden laten plaatsen.
Dennis is meerdere keren bij ons geweest en heeft met ons de aanbouw doorgesproken, heeft ideeën aangedragen voor evt. punten die we over het hoofd zagen, of bouwtechnisch misschien beter anders konden doen.
Dennis heeft duidelijk aangegeven wanneer hij wilde gaan starten en hoe de weken er qua planning uit zouden komen te zien. Alles was tot in de puntjes geregeld, heeft een mooi team van ZZP-ers die elkaar vakkundig aanvullen! Super!
Voor de bouwvakvakantie stond de ruwbouw er, kon de vloer drogen, met de hoop dat die na de vakantie van Dennis en ons droog zou zijn. Dat bleek het geval en kon er na de bouwvakvakantie doorgegaan worden met het binnenwerk en het doorleggen en lakken van de houten vloer.
Alles is zo mooi doorgelopen en in kleine 5 weken tijd hadden wij er een volledig afgewerkte aanbouw van 3.4 bij 5.5 meter bij aan de achterkant van ons huis! Echt supersnel gegaan en alles netjes afgewerkt! Daarbij werd er een constructiefout in de bestaande bouw van de woning gevonden waardoor we een lek hadden in de aanbouw, deze is meteen opgelost, ondanks dat dat Dennis zijn werkschema in de war schopte, dank daarvoor Dennis!
Tijdens de bouw was er altijd ruimte voor een aanpassing in de opdracht, zoals bv een stopcontact buiten waar we vantevoren nog niet aan gedacht hadden. Niks was teveel en alles was bespreekbaar!
In de tijd dat de bouw startte werd de woonkamer netjes afgedekt met een houten koof zodat wij binnen zo min mogelijk last hadden van stof en dergelijke. Ook na elke werkdag werd er geveegd door de garage en oprit zodat we niet al teveel rotzooi mee naar binnen zouden lopen.
Na de bouw een afsluitend gesprek gehad over de kosten en over de gang van zaken. We hadden een prijsafspraak gemaakt voor de start van de bouw, in dit afsluitend gesprek hebben we meerwerk besproken en het financieel in goed overleg kunnen afhandelen.

Wij zijn super tevreden en erg blij met de aanbouw.
Patrick en Cindy Morssink (tel.nr: 06-10755584)

Verbouwing badkamer en wc Fam. Dalfsen

maandag 18 augustus 2014

Voor de bouw van een dakkapel en renovatie van badkamer en wc kwamen wij uit bij Dennis van Hoof uit Helmond. We hadden van anderen gehoord dat hij netjes werkt en zijn afspraken na komt. Geen woord gelogen. In het voortraject overlegt hij uitvoerig met de opdrachtgever en komt met ideeën en oplossingen. Hij regelt afspraken met de leverancier van de benodigde spullen.
Hij kondigt ruim op tijd zijn planning aan. Voor aanvang van de werkzaamheden zorgt hij voor goede bescherming van vloerbedekking in de diverse ruimtes waar hij door/over moet zoals hal, trap, overloop en dergelijke. Sloop- en verpakkingsmateriaal voert hij keurig af. Voor hij 's avonds naar huis gaat, zorgt hij dat je nog enigszins door je huis kunt lopen, zonder te struikelen.

Tijdens de werkzaamheden overlegt hij eventuele problemen met je en draagt oplossingen aan.
Bij meerwerk wel goed bespreken wat de kosten zijn. Als leek heb je geen flauw idee wat extra werk kost aan materiaal en arbeidsloon!
Binnen de afgesproken tijd levert hij de boel af. En als je wilt, regelt hij ook dat je huis van boven tot onder van bouwstof en ander vuil wordt ontdaan. Prima service!

Joop en lrène van Dalfsen, Veldhoven

Aanbouw / renovatie begane grond

maandag 05 november 2012


Naar aanleiding van de positieve verhalen en de prachtige resultaten van de verbouwing van een goede
kennis van ons zijn we voor onze verbouwing terecht gekomen bij Dennis van Hoof .
We zijn zeer te spreken over het degelijke vakmanschap,de werkaanpak,planning,tempo,terugkoppeling over
stand van zaken en de fijne samenwerking met Dennis.
13 augustus zijn de sloopwerkzaamheden gestart en 21 september,nog geen 6 weken later,zijn we al
kunnen beginnen met de inrichting van onze nieuwe benedenverdieping.
Dennis heeft een goed en kundig team van ZZP-ers,die vanaf de start al ingepland staan wanneer zij
met hun werkzaamheden kunnen beginnen,zodat er geen enkele werkdag verloren gaat.
Alle contacten met de verschillende werkmensen,zoals stucadoor,electriciën,verwarmingsmonteur,tegelzetter,vloerman
en schilder lopen via Dennis.
Dennis regelt alles,precies volgens planning,afspraken met de keukenzaak waren al gepland voordat de verbouwing
gestart was.
De werksfeer tussen Dennis en de werkers is goed.
Dennis werkt accuraat,is praktisch en is oplossingsgericht. Aanpassingen tijdens de bouw worden steeds besproken.
De materialen die aangevoerd werden,werden keurig opgeslagen binnen een hekwerk,zodat de andere bewoners geen overlast hadden.
Het algemeen looppad werd elke dag goed schoongeveegd.
Na het eerste gesprek en uiteenzetting van onze plannen volgde snel de offerte die goed met ons besproken werd.
Dit gebeurde ook steeds indien er aanpassingen in de offerte nodig waren.
We genieten nu van onze zeer geslaagde en snel verlopen verbouwing. Wij hebben een goede keuze gemaakt om de verbouwing
door Dennis te laten uitvoeren en we bevelen hem van harte aan en maken graag reclame voor hem ( Van Hoof Bouw ) Oktober , 2012
Familie Derckx-Heussen

Nieuwbouw garage Fam. Vincken

woensdag 24 oktober 2012

Referentie n.a.v. bouw garage, storten vloer en isolatie hobbyruimte.
In maart vorig jaar hebben wij Dennis benaderd voor een offerte voor het bouwen van een garage aan een schuur. Zeer snel ontvingen wij een offerte. Door omstandigheden stelden wij de bouw van de garage enige maanden uit. Na de zomervakantie benaderden wij Dennis weer en vroegen hem om enige aanpassingen, aangezien wij meer werkzaamheden door hem wilden laten uitvoeren. Weer kregen wij kort daarna keurig een aangepaste offerte en gingen akkoord. Dennis zou ons benaderen voor de startdatum. Zelf konden wij aangeven welke data ons echt niet uitkwamen. Hij kon op zeer korte termijn van start zou gaan. Alle werkzaamheden verliepen vlot. Er moesten nog enkele beslissingen door ons genomen worden betreffende materialen, daarin kon hij ons goed adviseren. Duurzaamheid en kwaliteit staan hierin bij hem duidelijk bovenaan. Tijdens de werkzaamheden hebben we Dennis nogmaals voor een uitbreiding van de werkzaamheden gevraagd. Weer werd daar snel en adequaat op gereageerd en geadviseerd. Dennis en de door hem ingehuurde vakmensen die waren allen betrouwbaar, punctueel, zeer vakbekwaam, vriendelijk en netjes. Ook overige zaken werden steeds keurig netjes achtergelaten. Het resultaat van de werkzaamheden was steeds naar wens en de bouw is zeer voorspoedig verlopen. We kijken terug op een zeer aangename samenwerking met Dennis en alle overige vakmensen. Hartelijk bedankt, we genieten nu van onze mooie nieuwe garage (de deur gaan we dit voorjaar zelf nog schilderen) en een goed geïsoleerde hobbyruimte. We zullen je zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen!
Met vriendelijke groeten Familie Vincken

Renovatie complete woning Fam. Hens

dinsdag 07 september 2010

Son, 16 januari 2009
In februari 2008 kochten wij een huis van 1959. Het is prachtig gelegen, maar de binnenkant van het huis vereiste toch wel wat vernieuwingen.
Het plan was om voor de verhuizing de bovenverdieping te renoveren en dan op een later tijdstip de benedenverdieping te gaan verbouwen. Het zoeken van een geschikte aannemer is niet gemakkelijk, maar via een kennis kwamen we in kontakt met Dennis van Hoof. Hij heeft een offerte uitgebracht, alsmede twee kollega-aannemers. Bij dit traject heeft Dennis al een goede indruk achter gelaten, want de prijsopgave lag in de brievenbus op het tijdstip dat was afgesproken.
Met Dennis zijn we het verdere traject aangegaan en wat o.a. een hele goede kwaliteit van hem is : HIJ KOMT ZIJN AFSPRAKEN NA !
Dit uit zich op verschillende manieren:
- hij komt op de afgesproken dag (en tijdstip), anders word je tijdig telefonisch geinformeerd
- hij voert de werkzaamheden uit zoals ze in de offerte c.q. opdrachtbevestiging zijn afgesproken
Het uitvoeren van de verbouwingswerkzaamheden geschiedt ook op een vakkundige, meedenkende, goed geplande wijze.
Dennis heeft tijdens de verbouwing een aantal verbetertips aangedragen en hij streeft ernaar om binnen de geschatte doorlooptijd te blijven.
Hiervoor is niet alleen een strakke planning nodig, maar ook de flexibiliteit waarmee hij zijn specialisten inhuurt zoals bijv. electricien, stucadoor, tegelzetter en verwarmingsmonteur.
De wijze waarop Dennis binnen kort tijdsbestek zijn vakmensen inplant en aanstuurt, zegt onzer mening ook iets over de onderlinge samenwerking en opgebouwde werkrelatie. Om aan te geven dat Dennis in korte tijd een heleboel werk verzet:
- de gehele bovenverdieping is vernieuwd in 4 weken: plaatsing van 9 nieuwe kozijnen, aansluiting radiatoren (waarbij leidingen in de vloeren zijn geplaatst), electra, stucwerk, uitbreiding badkamer en nieuwe deuren. Daarnaast is ook het dak vernieuwd.
- de benedenverdieping is in 5 weken verbouwd: nieuw raamkozijn + achter(schuif)puien, herindeling, electra, stucwerk, vloerverwarming + tegelvloer, voorbereiding nieuwe keuken, binnendeuren.
Inmiddels is de verbouwing van de benedenverdieping ook ver klaar en zijn wij blij dat wij deze grootscheepse verbouwingen met een goed gevoel in handen hebben kunnen geven aan Dennis.
Samenvattend is Dennis van Hoof voor ons de ideale aannemer, want:
- hij komt zijn afspraken na
- hij werkt op een vakkundige, meedenkende, goed geplande wijze
- hij werkt samen met vakmensen die er zijn als ze er moeten zijn
- hij staat open voor ideeen
- hij is prettig in de omgang en is behulpzaam
+ hij is prijstechnisch zeer zeker concurrerend !

Beste Dennis,
Wij willen jou hartelijk bedanken voor het prachtige resultaat en de prettige samenwerking.
 
Marja en Jos Hens